Klikom na sliku pristupite sajtu.

On ih masira, a one vrište, evo koliko košta ovaj novi svetski trend! – Zabavno
Home / Arhiva / On ih masira, a one vrište, evo koliko košta ovaj novi svetski trend!

On ih masira, a one vrište, evo koliko košta ovaj novi svetski trend!Vaginalna masaža je novi svetski trend, a kad čujete koliko košta, neće vam biti dobro

Profesionalne vaginalne masaže su novi svetski hit za koji su žene širom sveta spremne da potroše mnogo novca. Samo jedna takva masaža košta oko 500 evra, a žene se za njih odlučuju da bi se “oslobodile stresa” i poboljšale svoj seksualni život.

Takve masaže poznate su pod imenom “Yoni”, što potiče iz istočnjačke tradicije i znači “sveti portal”, a uključuju kombinaciju milovanja, dubokog disanja i penetracije prstom, piše Mirror, a prenosi Fokus.ba.

– Kada u meditaciju uključimo dodir, to je prilika za čišćenje energije – kaže profesionalni seksolog Isis Feniks, koji napominje da tretman ne uključuje nužno orgazam.

Ipak, svoje klijentkinje podstiče da se “vokalno izražavaju” tokom masaže, kako bi isto to kasnije ponovile i u sopstvenoj spavaćoj sobi.

Pupak

Foto-ilustracija: Profimedia

– Ponekad se osećam tužnom, ponekad osećam kako me prožima orgazmička energija, ponekad osećam kako mi je telo obamrlo, a ponekad jednostavno meditiram – objasnila je svoje iskustvo jedna od korisnica, Vanesa Muradian, dodajući da se nakon masaže oseća snažno i samouvereno.

Yoni masaže donekle su slične od ranije poznatim “orgazmičkim meditacijama”, u kojima se žene okupljaju zbog grupnih masturbacija. Ovi tretmani pak obećaju korisnicima “bolje stanje svesti, kvalitetniji intimni život i jače orgazme”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =