Home / Showbizz / (FOTO) Bivša učesnica Velikog brata u noćnom klubu pokazala sve!

(FOTO) Bivša učesnica Velikog brata u noćnom klubu pokazala sve!BB Mir­jana u noćnom klubu pokazala skoro sve — “Gr*di su ti bože saču­vaj”

BIVŠA ukućanka Big Brother kuće Mir­jana Praizović neko se vri­jeme povukla iz medija te je sman­jila broj objava na Face­booku, a kad se vratila pokazala je da je još gora.

U petak navečer pro­voka­tivna animir-dama iz Lak­taša u Bosni i Herce­govini stigla je u Zagreb, gdje je gos­to­vala u jed­nom klubu. Za izlazak je izabrala crne kožne hlačice i pot­puno prozirni čip­kasti kom­bine­zon kroz koji su se jasno vid­jele njene bra­davice.

Iako je Mira još tijekom boravka u kući u neko­liko navrata naglasila da se najbolje odjeća gola, njenim oboža­vateljima dosta je servi­ranja intimnih dijelova tijela na plad­nju.

Ne kužim zašto uvi­jek moraš biti “gola”? Obuci se! A grudi bože sačuvaj..svaka na svo­joj strani svi­jeta. Iskreno ne kužim koliko moraš ne znati kao estet­ski kirurg što radiš da to uspi­ješ naprav­iti. Obuci se!”, samo je jedan od bro­jnih komen­tara koje je dobila nakon objave fotografije na Face­booku.

bb

index.hr

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 6 =