Home / Arhiva / ISPOVEST – Moj profesor se pali na zgodne učenice. Na polugodištu mi je dao jedinicu i na papiru napisao…

ISPOVEST – Moj profesor se pali na zgodne učenice. Na polugodištu mi je dao jedinicu i na papiru napisao…Imam profu pedofila pali se na zgodne učenice, namerno mi daje loše ocene iako znam za veću. Na polugodištu ostavio mi jedinicu, kada sam ga pitala šta treba da naučim za veću ocenu napisao mi na papiru vreme i mesto da se nađemo. Došla sam na mesto i vreme koje zahtevao, odveo me kolima na neko pusto mesto izvadio je ku*ac i terao me da mu pu*im. Dvoumila sam se… jer plasila sam se da ga odbijem da mi ne bi ostavio jedinicu za kraj godine. Pošto sam ga mrzela namerno sam ga ujedala dok sam ga ora*lno zadovoljavala da je odustao od toga da mu pušim. Zatim hteo da ga stavi u mene kada je video da imam menđžu odustao od svega… sve sam to snimila fonom kao dokaz da me spopadao ako me obori na kraj godine.

Bili smo u vezi 4 godine. On je otišao za Njemačku. Molio me mjesecima da pođem sa njim jer ovdje nema posla. Otišao je, uskoro će dobit posao, prekinula sam svaki kontakt sa njim. Pokušava stupit na sve načine ali neće ić. Ostala sam trudna sa njim, on ne zna za to, jednostavno ne želim sa njim vezu, ili želim. Sad ga volim, sad ga ne volim. Ljuti me jer nije tu, a ljuti me i kad je tu. Sad bih ga pojela ko čokoladu, sad ga tukla. Želim bit pored njega a i ne želim. Nikad se nisam osjećala ovako, ne znam šta mi je.. Evo sad bih otišla kod njega. :/ A sutra neće ovako bit. I ne znam kad ću mu reć za dijete..  depresivna sam.. I jedu mi se kukuruzi sa kečapom i kiselim krastavcima… Užasno mi je.

komicnistatusi.rs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =