Home / Zabava / Istraživanje obuhvatilo 400000 žena iz 108 država: U ovim državama žene imaju najveće

Istraživanje obuhvatilo 400000 žena iz 108 država: U ovim državama žene imaju najvećeProučavali su grudi 400.000 žena iz 108 država i otkrili gdje žive one s najvećim primjercima, a gdje žene s najmanjim. Mjerili su volumen grudi i bilježili veličinu košarice grudnjaka

Istraživači su uspoređivali volumen dojki i veličinu košarica grudnjaka.Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gdje žive one s najvećim grudima na svijetu, a gdje s najmanjim – rekorderke su Amerikanke (bjelkinje) dok najmanje imaju Filipinke.

Hrvatice su isto sudjelovale u istraživanju, ali nije spomenuto na kojem mjestu su završile (spomenuto je prvih 15 država). Ipak, saznali smo kako je prosječna veličina košarica grudnjaka koje nose Hrvatice – tek B – što se može svrstati u manje grudi. Za usporedbu, veličine košarica idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F – grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A košarica.

– Žene koje su rođene u Americi i Kanadi imaju znatno veće grudi od žena iz drugih zemalja, neovisno o njihovoj težini. One rođene u Africi ili Aziji imaju najmanji obujam samih grudi. U studiju nisu bile uključene žene sa implantima, trudnice i dojilje, kao ni one koje su bile trudne u zadnjih 12 mjeseci – kazali su autori ove studije, piše The Telegraph.

Ovdje je popis top 15 zemalja po kojima se šeću žene s najvećim grudima:

1. Amerika (bjelkinje)
2. Kanada
3. Amerika (žene koje nisu belkinje)
4. Irska
5. Poljska
6. Velika Britanija
7. Nizozemska
8. Kolumbija
9. Island
10. Venecuela
11. Turska
12. Australija
13. Novi Zeland
14. Norveška
15. Njemačka
The Journal of Female Health Sciences.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 7 =