Home / Zabava / Kusturica je bio opčinjen njenom lepotom i nagovorio je da se skine.

Kusturica je bio opčinjen njenom lepotom i nagovorio je da se skine.Jugoslovenskoj publici Sinolička Trpkova predstavila se najprije u filmu “Srećna Nova 49” u epizodnoj ulozi kada je imala svega 21 godinu. Usledilo je nekoliko uloga u serijama i pozorištu, a prvu veliku šansu Sinolička je dobila u Kusturičinom filmu.

Lik nevine i krotke Azre, prenela je ubedljivo na filmsko platno iako joj je, kako je tada govorila, Azra zadala mnogo muka.

– Kusturica se uhvatio na moj fizički izgled, odgovaralo mu je jedno naivno i mladoliko lice, što u suštini, nije imalo veze sa mnom. Utoliko mi je bilo teže da je odigram. Istina, našla sam neke sličnosti između nas dve, ali umesto da mi pomognu, samo su mi odmagale – rekla je glumica jednom prilkom.

Danas, gotovo 30 godina nakon što je ispričana ljubavna priča Perhana i Azre, Sinolička priznaje da se nije srela sa rediteljem Emirom Kusturicom od završetka snimanja.

Gepostet von Sinolicka Trpkova am Donnerstag, 13. Juli 2017

Nakon “Doma za vešanje” nastavila je da snima filmove i serije, a danas radi kao profesor na Akademiji umetnosti u Skoplju. Udata je i ima dvoje dece.

Gepostet von Sinolicka Trpkova am Freitag, 27. Oktober 2017

espreso

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =