Naručivanje

Putem našeg online pet shop-a u mogućnosti ste da naručite igračke za decu. Na samom kraju procesa kupovine putem e-maila ćete dobiti potvrdu porudžbine. Takođe, naš operater će Vas kontaktirati putem telefona kako bi potvrdio Vašu porudžbinu.

Sve cene u online pet shop-u su izražene u dinarima sa uključenim Porezom na dodatu vrednost.

U slučaju da imate bilo kakvih problema i poteškoća prilikom naručivanja, budite slobodni da kontaktirate našu službu za podršku korisnicima na e-mail [email protected]

Dostava

Poručenu robu na teritoriji cele Srbije dostavlja naš partner Daily Express. Dostava se vrši na adresu koju ste naveli prilikom porudžbine. Dostava se vrši u roku od 48h od trenutka porudžbine, tokom radnih dana (ponedeljak-petak).

Osnovna cena dostave za pakete do 18 kg iznosi 244,00 dinara. Za pakete iznad ove težine naplaćuje se prema unapred utvrđenom cenovniku našeg partnera Daily Express-a.

Kurir dostavne službe će Vas kontaktirati putem telefona kako bi se uverio da ste kod kuće. Postoji mogućnost dogovora sa kurirom o vremenu dostavljanja paketa. Kurir će pokušati da poručenu robu dostavi najmanje dva puta. Ukoliko nakon dva pokušaja kurir ne uspe da Vam uruči paket, pošiljka se vraća pošiljaocu.

Ispravnost pošiljke i reklamacije

Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite isporučenu robu. Ukoliko uošite eventualna oštećenja reklamirajte osobi koja je dostavila robu. Takođe, molimo Vas da uporedite dostavljene proizvode sa računom koji dostavljamo uz poručenu robu; ukoliko utvrdite da nešto nedostaje na licu mesta, odmah nas kontaktirajte na jedan od naših kontakt telefona za podršku korisnicima.

Ukoliko dostavljeni proizvod ima kvalitstivni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe, molimo Vas da nam uputite Vašu reklamaciju na e-mail agencijatesa@gmail.com kako bismo dogovorili povraćaj i zamenu takvog proizvoda ili povraćaj novca.

Za male bebe, Sve na baterije, Daljinski upravljač – jupi, Vozila i transport, Edukativne igračke – školice, Za dvorište, park, terasu, Igračke za mame, tate, bake, Drvene igračke, Plišane igračke, Metalne igračke, Vojnici i oružje.., Transformersi, roboti, Lutke, princeze i domaćice, Šminka, moda i nakit, Dinosaurusi, zološki vrt, Lopte, Kocke i konstrukcije, Maskenbal, Poklon paketi, Naša preporuka – AKCIJA, lalaloopsy, bratz, kockice, bicikli, bebi igracke, guralice, puzzle, za decu, Igračke, igracke, online, prodavnica, maloprodaja, veleprodaja, prodavnice, kontakt, играчке Copyright 2012 ©
Izrada sajta - Izrada sajtova Prevodim.com  Fenixvps - Cheap vps Hosting  Check IP Info