Home / Showbizz / Njih PET nemaju ni trunke silikona, a grudi su im predivne

Njih PET nemaju ni trunke silikona, a grudi su im predivneI dok je već dugi niz godina trend da se grudi uvećavaju čak i do granica neukusa, postoje dame na našoj estradi koje su prirodno obdarene…

Jelena Vučković

Ćerka pevačice Goce Božinovske zaista može da se pohvali ogromnim grudima, koje su još i prirodne. Jelena Vučković najviše voli da ističe grudi u prvi plan, a kolike su teško da bi ih i sakrila.

Dragana Todorović Jana

Još jedna pevačica čije ogromne grudi bacaju muškarce u nesvest. Jana je u par navrata govorila o zdravstvenim problemima koje ima sa kičmom zbog prevelikih grudi, i da bi trebala da ih smanji ali to se još uvek nije desilo. Do tada, pevačica s ponosom nosi bujne grudi bez trunke silikona.

Milena Ćeranić

Nešto mlađa njihova koleginica i po profesiji i po prirodnim grudima, jeste pevačica i bivša “farmerka” Milena Ćeranić. Mlada pevačica je ranije razmišljala da poveća grudi, a čak je i obilazile klinike po Beogradu i raspitivala se o proceduri, međutim Milena se još uvek nije odlučila za operaciju.

Jelena Rozga

Izgledu hrvatske pevačice Jelene Rozge se dive i muškarci i žene u čitavom regionu. Jelena nikada nije krila da se neguje i da pri tom ne zapostavlja nijedan deo tela. Sa svojih 38 godina ona svakim danom izgleda sve mlađe a u prilog joj idu i prirodne grudi na kojima bi joj pozavidele i dvadesetogodišnjakinje. Jelena je svojevremeno odgovorila na optužbe da su njene grudi silikonske rečenicom da je na njoj “sve prirodno osim boje kose”.

Gabrijela Pejčev

Pinkova zvezda i učesnica “Farme” Gabrijela Pejčev takođe je imala tu sreću da je priroda bila vrlo inspirisana kada su u pitanju njene grudi. U moru silikona kojima se njene koleginice hvale, Gabi može da bude ponosna što pripada onom delu žena sa lepim i prirodnim grudima na našoj estradi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 6 =