Home / Vijesti i Svijet / POLICAJCI NA GRANICI ZAUSTAVILI OVAJ CRNI MERCEDES: ZAPREPASTILI SU SE KAD SU VIDELI

POLICAJCI NA GRANICI ZAUSTAVILI OVAJ CRNI MERCEDES: ZAPREPASTILI SU SE KAD SU VIDELICarinici i policajci su najpre detaljno pregledali vozilo, ali zbog nemogućnosti da se izvrši kontrola nedostupnih fabričkih šupljina, automobil je upućen na carinski mobilni skener.

Zajedničkom akcijom carine i policije na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj krijumčarenja gotovo 11 kilograma marihuane u pregrađenom rezervoaru.

Droga je otkrivena na izlazu iz Srbije, u automobilu MercedesE220 albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji albanski državljanin u društvu 27- godišnjeg sunarodnika.

Carinici i policajci su najpre detaljno pregledali vozilo, ali zbog nemogućnosti da se izvrši kontrola nedostupnih fabričkih šupljina, automobil je upućen na carinski mobilni skener.

Analizom dobijene slike javila se sumnja da je rezervoar za pogonsko gorivo pregrađen po dužini, zbog čega su policijski i carinski službenici morali da izvade rezervoar kroz prtljažni prostor automobila ne bi li utvrdili šta se zapravo u njemu nalazi.

Tada je potvrđeno da se sa donje strane rezervoara, u polovini u kojoj se nije nalazilo gorivo, nalazi prorez veličine 15×40 cm koji je zatvoren isečenim delom rezervoara i ulepljen crnim silikonom.

Tek kada su odvojili isečeni deo, službenici su u unutrašnjosti rezervoara ugledali skriveni sadržaj: 8 paketa marihuane, ukupne težine 10.788 grama.

politika-ekspres.net

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =