Home / Zabava / Prva u Srbiji se izoperisala i napucala USTA i GRUDI, bila je udata za NAJMOĆNIJEG ČOVEKA, a danas…

Prva u Srbiji se izoperisala i napucala USTA i GRUDI, bila je udata za NAJMOĆNIJEG ČOVEKA, a danas…Ona je bila preteča današnjih silikonskih kraljica, bila je omražena u narodu, izoperisana od glave do pete, a danas su svi zaboravili na nju

Milica Gajić, nekada Milošević, bila je prva i jedina supruga Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Devedesetih, u vreme procvata besparice, inflacije, crne ekonomije, kiča i šunda bila je jedna od nerado viđenih ličnosti u narodu. Narodu kojem je bilo dosta bede i bahaćenja predsedničke porodice.


foto: Printscreen

Dok se sin predsednika bahatio u svojoj kući sa bazenom u koju se uselio ’97, gde mu je voda u bazenu bila 38 stepeni i to mu je bio jedini problem, narod je gladovao, a njegova supruga šetala je među prvima u Srbiji silikone.

Napumpala je usta do maksimuma, ugradila silikone u grudi, operisala nos i jagodice i uvek nosila visoke potpetice i uske suknje.

Slobu je volela svim srcem, podarila mu je unuče i ostala je uz njega do samog kraja.


foto: Printscreen

– To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi – izjavila je Milica jednom prilikom za svog pokojnog svekra koga je redovno posećivala u Hagu:

– Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka… Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu – rekla je nekadašnja snajka porodice Milošević za Alo.


foto: Dragana Udovičić

Milica Gajić danas živi izolovano u Požarevcu, daleko od očiju javnosti i bez podrške porodice koja je Srbiju uništavala godinama. Marko je sa mama Mirom u Rusiji, priča se i da živi sa drugom ženom, a u Srbiju nema nameru da se vraća.


foto: Dragana Udovičić

Sa Milicom se čuje s vremena na vreme isključivo zbog sina a, kako vidimo, bivša mu se mnogo promenila. Nema ni traga ni glasa od one nadmene i uvek tip top sređene žene koja je, poput svog muža, izazivala gnev gde god se pojavi i svojim silikonima “bola oči”.

foto: Zorana Jevtić

Espreso

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 7 =