Klikom na sliku pristupite sajtu.

Rodila je jednojajčane blizanke, a nakon 12 godina otkrila – Zabavno
Home / Zabava / Rodila je jednojajčane blizanke, a nakon 12 godina otkrila

Rodila je jednojajčane blizanke, a nakon 12 godina otkrilaPeggy i Jeff Kehoe, bili su oduševljeni zbog dolaska njihovih zdravih blizankinja Hailey i Jenna-e na svijet.

Identične sestre blizankinje, sa svojim svijetlim plavim očima i prekrasnom plavom kosom, pokazivale su neraskidivu vezu od samog početka.

Djevojčice su odrastale normalno i zdravo. Ali, 12 godina kasnije, 9-og februara 2013.god., život im se mijenja u trenutku. Peggy i Jeff su našli Hailey kako leži na podu kupatila. Nije mogla otvoriti oči i pričala je nerazgovijetno.

Najgore od svega, osjetila je neizdrživu bol u glavi. Peggy i Jeff su znali da nešto nije uredu. Ipak, nisu bili ni svjesni ozbiljnosti njenog stanja. Doktori iz lokalne bolnice su otkrili da je Hailey pretrpila krvarenje u mozgu.

Kada im je to saopšteno, Peggy i Jeff su znali da ona možda neće preživjeti. Doktori su rekli da ništa ne mogu učiniti, ali je porodica Kehoe odbila prihvatiti to.

Hailey je helikopterom prevezena u Penn State Hershey Children’s Hospital. Tamo su Peggy i Jeff dali pristanak na operaciju, kako bi oslobodili pritisak iz Hailey-nog mozga. U tom trenutku, bila je u komi i nije bila u stanju sama disati.

„Uz Hailey je čitavo vrijeme bila njena sestra Jenna. Držala joj je ruku i govorila joj da se mora izvući, jer ne može živjeti bez nje“, rekla je Peggy.

Kako se ispostavilo, Hailey je rođena sa arterovenoznom moždanom malformacijom (AVM), zapletom krvnih žila u mozgu koje povezuju atrerije i vene. Peggy i Jeff su joj rekli da AVM treba liječiti, inače će ona patiti cijeli život.

Poslije nekoliko dana, Hailey se probudila i svi koji je znaju je od tada opisuju kao čisto čudo.

megagiga.info

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 9 =