Home / Showbizz / Sapunica koju je celi region pratio: Evo kako sada izgleda glavna glumica “Ljubavnih veza”

Sapunica koju je celi region pratio: Evo kako sada izgleda glavna glumica “Ljubavnih veza”Cijeli region, BiH, Hrvatska i Srbija su devedesetih godina obožavali brojne sapunice i glavne glumce iz njih. Osim Esmeralde, Marisol i Rose Salvaje mnogima su u sjećanju ostale tri blizanke iz serije “Ljubavne veze” odnosno “Lazos de Amor”, koje su fizički identične, no njihove osobnosti ne mogu biti različitije.

Sve tri sestre, Maríju Fernandu, Maríju Paulu i Maríju Guadalupe glumila je ista glumica, Lucero Hogaza León.

Serija prati tri sestre od njihova rođenja, od kojih je jedna slijepa, druga je naivna, a treća je zla. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj su im poginuli roditelji, Maria Guadalupe odrasta odvojeno od sestara, no život ih u jednom trenutku ponovo spoji.

5727a7de-32a0-4d7f-b675-5c1a0a0a0a64-12

Iako ima 46 godina, Lucero izgleda sjajno

Posebnu pažnju izazvao je završetak serije, koja nije imala sretan kraj za razliku od dotadašnjih sapunica, naprotiv nakon posljednje epizode vodile su se žestoke rasprave o tome koja je sestra uistinu ubijena.

Lucero danas ima 46 godina, a nije se mnogo promijenila u proteklih 20-ak godina, koliko je prošlo od završetka snimanja ove sapunice. Osim glumom, bavila se i pjevanjem pa je tako otpjevala i naslovnu temu serije “Ljubavne veze”. Posljednja sapunica u kojoj je glumila bila je “Por Ella Soy Eva” 2012. godine.

avaz.ba

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =