Home / Zabava / SEKAO je DRVA U ŠUMI kada su ga prekinuli čudni zvuci

SEKAO je DRVA U ŠUMI kada su ga prekinuli čudni zvuciČovek je sekao drva, kada ga su prekinuli čudni zvuci koji su dopirali iz šume. Nastavio je da radi svoj posao, ne sluteći da će mu se za samo nekoliko trenutaka život promeniti iz korena. Zvuci su postali sve glasniji, tako da je u jednom trenutku drvoseča rešio da ostavi sve i pogleda o čemu se radi.Prizor na koji je naišao pamtiće dok je živ. Nekoliko metara od mesta na kom je radio, u gomili piljevine zatekao je bebu staru tek nekoliko dana. Bila je u veoma lošem stanju, koža koj je bila puna krasti od ujeda insekata, preneo je portal lifenews.com.

Čovek je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, i devojčica je ubrzo prebačena u bolnicu.“Napuštena devojčica stara je tek tri dana. Da je čovek nije pronašao sigurno bi ubrzo preminula. Tako mala, jednostavno, ne bi preživela u tako surovom okruženju”, rekao je jedan od policijskih zvaničnika. Ovaj slučaj dogodio se 2014. godine u Rusiji, ali se priča ponovo našla u medijima kako bi se skrenula pažnja na sve veći broj napuštene dece u svetu, i sve veći broj mališana koji nemaju sreće da rastu pod okriljem porodičnog doma.

Procenjuje se da u Rusiji ima više od 500.000 napuštene dece, dok je njih 370.000 smešteno u određene ustanove koje se brinu o deci bez roditeljskog staranja, ili hraniteljske porodice.

Izvor: BKTVNews

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =