Home / Zabava / Sigurno niste primetili ovaj bizaran i genijalan detalj na kraju Titanika

Sigurno niste primetili ovaj bizaran i genijalan detalj na kraju TitanikaNas je ovaj mini detalj potpuno oduševio, a što ti kažeš?

Iako je Titanic film koji si vjerojatno (uz Sam u kući) pogledala najviše puta u životu i misliš da apsolutno svaku scenu i svaku sekundu filma znaš napamet, moooožda to i nije baš tako. I mi smo bile uvjerene u to, a onda smo pročitale ovu suludu teoriju o finalnoj sceni u filmu, koju zapravo prepričava Rose u starijim danima, a u kojoj se Jack (Leonardo DiCaprio) i Rose (Kate Winslet) sastanu na vrhu stepenica u onom golemom holu i koja zapravo opisuje njihovu ljubav.

I samo da vas unaprijed upozorimo, ova će vas teorija potpuno oduševiti i izbezumiti (nas je!). A glasi ovako nekako: Dakle, na kraju filma Rose i Jack se ponovno sastanu kraj sata, toga se svi sjećamo, zar ne? Da. Okej. I to predstavlja trenutak u kojem su se oni zapravo zaljubili jedno u drugoga? Tako je. E pa, u tom je trenutku na satu pisalo ovo vrijeme: 2:20. A u koje je vrijeme Titanic potonuo? Da, dobro pretpostavljate, u 2:20. Wow, kakav zanimljiv i genijalan detalj o kojem dosad nismo imale pojma…

A ovo je samo još jedan dokaz koliko je James Cameron, redatelj Titanica, zapravo pridavao pažnje sitnim povijesnim detaljima ovog tužnog događaja. Naravno, nitko nije savršen, pa tako ni on nije uspio pogoditi apsolutno sve. Ali mu zbog ovog detalja opraštamo!

politika-ekspres.net

 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 4 =