Home / Vijesti i Svijet / SKANDAL U SELU: Mlada u mrklom mraku promašila sobu …

SKANDAL U SELU: Mlada u mrklom mraku promašila sobu …Mlada iz autonomne regije Guangxi Zhuang, koju su kineski mediji predstavili samo kao Huang, navodno se zabunom uspjela pose*sati s djeverom te ga je potom tužila zbog silovanja, prenosi Shanghai News.

Huang je na sudu ispričala kako je u kasno doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa je pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa vidjela.

Kada se vratila u krevet, djevera imena Ruan je počela ljubiti i maziti, što ga je trgnulo iz sna i ovaj je krenuo “u akciju”…

Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom počela vrištati i dizati na noge porodicu i brojne zvanice koji su prenoćili u vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od djevera najprije zatražila odštetu u iznosu od 20.000 yuana (blizu 2.300 eura), a kada je ovaj odbio to platiti, podnijela je tužbu.

Međutim, on je oslobođen optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala vlastitom voljom i da se niti u jednom trenutku nije pokušao pretvarati da je njen novopečeni muž.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =