Home / Zabava / ŠPIJUNIRAO SVOJU ŽENU DA SAZNA ZBOG ČEGA JE STALNO UMORNA…

ŠPIJUNIRAO SVOJU ŽENU DA SAZNA ZBOG ČEGA JE STALNO UMORNA…Japanci su napravili zanimljivo istraživanje o tome kome je u životu teže – muškarcima ili ženama, i to doslovno. Odgovor na pitanje „ko nosi veći teret – muškarci ili žene“, dali su upravo kroz priču jedne porodice.

U snimku koji prikazuje život jedne domaćice, supruge i majke, dokazali su da žene nose mnogo veći teret! Video koji je milione gledalaca ostavio bez teksta prikazuje muža koji tajno snima svoju suprugu i sve njene aktivnosti u toku dana.

Ono što je video, i njega je ostavilo bez reči. Ipak, na isteku nepunih pet minuta, koliko snimak traje, zahvalio se svojoj životnoj saputnici, i to pismenim putem, za sve ono što u toku dana uradi, a za šta on i ne zna, jer je odsutan zbog posla.

U ovom videu takođe su otkrivene zanimljivosti. Naime, žene u proseku ponesu više nego dva puta više od muškaraca. Njihove kese, sastavni deo svakodnevice žene koja kuva i čisti, teže u proseku 7,2 kilograma, dok se u rukama muškarca prosečno nađe svega 3,3 kilograma. Između ostalog, svaka peta žena dnevno ponese čak 15 kilograma.

(Izvor: Srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =