Home / Showbizz / Srbi i Hrvati po prvi put složni: Kako ne možeš volit smoki i krem-bananicu?

Srbi i Hrvati po prvi put složni: Kako ne možeš volit smoki i krem-bananicu?Kako može uopšte neka nacija koja nema pojma što je recimo KAFA pljuvati po smokijima i bananku,  rednecks!”

Srbi i Hrvati su složni, ali samo kad treba nekog zajedno da napadnu. Ovo su dokazali još jednom, pošto su “nanjušili” popularnog američkog Jutjubera Jinxa, koji ima milion i po pratilaca.

 Jinx je napravio tri  greške: sa drugaricom je probao hrvatske i srpske specijalitete. To je prva greška (pola puta do gneva Srba i Hrvata je da se uopšte baviš nečim što ima veze s njima). Drugo, propustio je da pohvali smoki i čokoladne bananice. Treća, kobna greška, bila je što je rekao “ne znam ni da izgovorim imena tih jebenih zemalja”.

Onda se, što bi rekao Milojko Pantić, nebo otvorilo. Usledili su rafali uvreda iz Srbije i Hrvatske, uvreda kakve Jinx sigurno nikad ranije u životu nije čuo, i kakve znaju da slože samo autentični Balkanci.

Za vas smo izabrali (verujte nam) one pristojnije:

– Mater glupu kako nemoš volit smoki il bananko!

– Kako može uopšte neka nacija koja nema pojma što je recimo KAFA pljuvati po smokijima i bananku, rednecks!

– Njima da daš sarmu oni bi povraćali, njima da daš balkanske ćevape oni bi imali proliv. Nije ni čudo jer jedu samo ono masno smeće koje imam okus po g*vnu starom ko Napoleon… Mi smo za njih Ajnštajni!

Pogledajte video:

Telegraf.rs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =