Home / Vijesti i Svijet / STRAŠNE VIJESTI ZA ANĐELINU DŽOLI: Čeka je bitka života, a nema veze s bolešću

STRAŠNE VIJESTI ZA ANĐELINU DŽOLI: Čeka je bitka života, a nema veze s bolešćuNOVE STRAŠNE VIJESTI ZA ANĐELINU: Čeka je najteža bitka u životu, a nema veze s anoreksijom!

Ono što je počelo kao samo još jedan trač o Anđelini Džoli, postaje najveća holivudska priča u posljednjih 10 godina – i njen razvod od Breda Pita je skoro izvijestan. To znači da slavnu glumicu kojoj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog anoreksije, čeka najteža borba u životu i dugi iscrpljujući sudski proces kojim će se utvrditi da li će njoj ili Bredu, pripasti starateljstvo nad njihovo šestoro djece!

Glasine o razvodu su se pojavile prije nekoliko mjeseci i dok jedni tvrde da je Pitu dosadilo da preklinje Anđelinu da se liječi od anoreksije, što ona tvrdoglavo odbija, iako je spala na samo 36 kolograma, drugi navode da je krivac za razvod, u stvari, Bred, koji je, kako se priča Anđelinu prevario sa glumicom Merion Kotiljar.

Međutim, jedno je sigurno – kap koja je kod Breda prelila čašu je bila odluka Džolijeve koja je prihvatila da od jeseni bude vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Londonu. Po riječima njegovih prijatelja, na taj način je Anđelina prekršila sporazum, po kojem njih dvoje nikada ne rade u isto vrijeme, kako bi jedno od njih uvijek bilo sa djecom.

Takođe, kako se spekuliše, ovo je samo nastavak tihog rata koji u kući Džoli-Pit traje već godinama, jer Pit je uradio sve što je u njegovoj moći da supruzi pomogne u njenoj karijeri, zbog čega je žrtvovao brojne unosne poslovne ponude koje je dobijao.

Sada mu je prekipjelo, i Pit želi da se vrati svom poslu i da izađe iz Anđelinine sijenke. Sa druge strane, i ljubomora Džolijeve samo doliva ulje na vatru, jer ona ne voli da Bred snima filmove sa atraktivnim partnerkama jer je opsjednuta idejom o njegovoj prevari…

Uz konstantne svađe zbog njenog zdravstvenog stanja, nove Anđelinine poslovne obaveze će samo produbiti jaz između njih.

A ako razvod postane neizbiježan, počeće mučna bitka oko starateljstva, u kojoj teško da će iko biti zadovoljan ishodom. Uostalom, poznato je koliko su Bred i Anđelina privrženi svojoj djeci i koliko im je porodica važna.

Da podsjetimo, njih dvoje imaju troje biloške djece Šajlo, Vivijen i Noksa, i troje usvojene djece Medoksa, Paksa Tijena i Zaharu…
(Telegraf.rs)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 7 =