Home / Zdravlje i Ljepota / Tajni recept za gubljenje težine: Gubila sam po 5 kilograma u 2 dana

Tajni recept za gubljenje težine: Gubila sam po 5 kilograma u 2 danaPuno ljudi koristi peršun za kuhanje svojih omiljenih jela svaki dan, ali jedina loša stvar jeste da se peršun dodaje u vrlo malim količinama. Pa, to nije dovoljno, jer tako ne možemo koristiti sva peršunova zdrava svojstva.

Zato bi trebali probati ovaj eksperiment. Jednostavno povećati količinu peršuna u vašim obrocima i salatama i vidjet ćete kako ćete početi gubiti na težini. Peršun je također jedan od najboljih lijekova protiv bubrežnih bolesti.

Za efikasno gubljenje težine procedura je vrlo jednostavna, sve što morate učiniti je da napravite domaći čaj od peršuna, piti ga i vidjeti kako se događa magija.

U ovom postu ćemo vam pokazati recept za čarobni čaj od peršuna recept koji će vam pomoći da izgubite 5 kilograma u samo 2 dana! Ovaj domaći čaj će vam pomoći da se također riješite štetnih toksina iz tijela.

Domaći čaj od peršuna – Recept

Stavite vodu u zdjelu na umjerenoj vatri i čekati dok ne počne ključati. Zatim staviti 5 kašika peršuna u kipuću vodu. Ostavite da tako stoji 20 minuta.

Možete procijediti tekućinu ili možete piti čaj s peršunom unutra, to je na vama. Ovaj domaći čaj od peršuna će zasigurno pomoći da se oslobodite od štetnih toksina i bakterija iz tijela.

Medicinski je dokazano da je peršun vrlo zdrava biljka, ali da ne bi trebali konzumirati više od 1 litra čaja od peršun dnevno!

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =