Home / Zabava / Ukrao je fotke prezgodnog tipa i ženama slao poruke – NA SVE SU PRISTALE

Ukrao je fotke prezgodnog tipa i ženama slao poruke – NA SVE SU PRISTALEJESU li žene površne i opraštaju li više zgodnim frajerima, pitanje je kojim se vodio jedan muškarac kad je napravio lažni profil na Tinderu, na njega stavio fotke zgodnih frajera i počeo im slati upade koji bi se mogli smatrati graničnim seksualnim zlostavljanjem. Nažalost, pokazalo se da će žene zgodnom frajeru oprostiti čak i idiotske upade.

Ovaj mali eksperiment proveo je anonimni korisnik jednog bodibilderskog foruma poznat samo pod korisničkim imenom GermanLifter. “Život čiste desetke (studija s Tindera)” naslov je pod kojim je objavio svoje opservacije. Za istraživanje je posudio fotke manekena Holdena Nowella, kojeg je proslavio spot Carly Rae Jepsen za pjesmu Call Me Maybe. Opisao se kao 22 godišnjak visok 190 centimetara i svjetski putnik.

Ubrzo je počeo opisivati kako teče istraživanje. Najprije je napisao da su baš sve žene označile da im se sviđa te da su ponekad one inicirale konverzaciju. Ipak, kako kaže, iznenadilo ga je što im je mogao reći bilo što, a one bi mu svejedno dale svoj broj.

Tako je dopisivanje s jednom ženom započeo riječju “analno?”. Umjesto da mu je napisala da je kreten, ona je odgovorila: “Hej, kako si? Haha. Volim analno.”

 

“Želim ti staviti svoj p*nis među s*se”, napisao je drugoj, koja je jednostavno odgovorila: “Hvala ti.”

Sljedeće što je napisala bio je njen broj mobitela.

 

“Možeš li mi sjesti na lice kako bih izlizao put do tvog srca?” poslao je drugoj.

“Očito znaš s riječima, a ne sumnjam da bi me i tvoja usta oduševila”, odgovorila je ona.

Potom ju je zanimalo ima li Instagram ili Snapchat, a iako joj je odgovorio da nema ona mu je na kraju poslala svoj broj.

Na kraju je priznao da ga je nekoliko žena odbilo jer je počeo s “Ajmo se jebati”.

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =