Klikom na sliku pristupite sajtu.

Vic: Igrao Mujo Loto – Zabavno
Home / Zabava / Vic: Igrao Mujo Loto

Vic: Igrao Mujo LotoIgrao Mujo Loto pa zove Fatu da pita šta je pogodio… Fato, jel ima 3? Ima. A 7? Ima i 7. A, jel ima 14? Ima i 14! A, ima li 21? Ima i 21. Imal 25? Ima! A 32? Ima! Fato, de reci mi, matere ti, jel ima i 44? Fata ćuti. – Šta je bona Fato?, dere su Mujo – Ma ima i 44, samo izgleda si ga precrtao…

Procitaj dodatno!!

Vic br.1: Haso kod psihijatra: Doktore, ponekad mislim da moj nameštaj govori. Doktor: Kako to mislite? Pa lepo. Spavam ja tako sa ženom i kroz san čujem kako orman u našoj spavaćoj sobi kaže: “Mislim da je ovaj tvoj zaspao”. A moja žena će njemu: “Izgleda da jeste”. Onda orman kaže njoj: “Dobro, idem ja polako”. I tu ja onda poludim, pa mu kažem: “Ne ideš ti nikud. Još te nisam ni otplatio”!

Vic br.2: Idu Perica i baka parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: ok Idu drugi dan parkom i perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica:ok. Idu treci dan parkom i baki pozli, pade na pod i govori. Perice pomozi mi! Perica: Sve sto je na podu to se ne dira!!

(Vicdana.rs)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =