Kada vam sve dosadi: Nekoliko načina da spakujete ručak za posao

admin
2 Min Read

Kada vam se čini da vam sve dosadi i da ste se ponavljali već nebrojeno puta kada je u pitanju ručak za posao, evo nekoliko ideja koje vam mogu pomoći da spakujete nešto uzbudljivo i zdravo:

Isprobajte nove recepte: Ako se stalno vraćate istim receptima, vreme je da probate nešto novo. Potražite inspiraciju u kuharicama, blogovima ili pak pogledajte šta su drugi ljudi spakovali za ručak i počnite eksperimentisati.

Ne oslanjajte se samo na sendviče: Sendviči su sigurno jednostavan izbor za ručak, ali pokušajte da se oslonite na njih što manje. Pripremite salatu, pastu ili pak neku hranljiviju obrok kao što su pečena piletina ili tofu sa povrćem.

Ne zaboravite na voće i povrće: Osigurajte da u vašem ručku ima dovoljno voća i povrća, jer će vam to pružiti dodatnu energiju i pomoći da se osećate sitima tokom radnog dana. Pravite salate od različitog povrća ili pak odvojite vreme ujutru da bacite neko voće u blender i napravite smoothie za poneti sa sobom.

Napravite više od jednog dana: Ako imate malo više vremena ujutru, pokušajte da pripremite više obroka odjednom i da ih stavite u frižider ili zamrzivač. To će vam omogućiti da brže spremite ručak kada ste u žurbi.

Izbacite brze hrane iz menija: Umesto da se oslanjate na brze hrane ili pak na hranu iz automata, pokušajte da spremite zdravije opcije za poneti sa sobom. To će vam pomoći da izbegnete nezdrave namirnice i da se osećate bolje tokom radnog dana.

Ukoliko primenite ove savete, sigurni smo da će vam ručak za posao postati mnogo uzbudljiviji i zdraviji. Ne oklevajte da probate nove stvari i da eksperimentišete sa različitim receptima.

Izvor: igrackezadecu.net

Share this Article