Postojan zimski makeup: Svi trikovi i saveti stručnjaka

admin
2 Min Read

Zimski makeup može biti izazov, posebno ako živite u području sa hladnom i vlažnom klimom. Međutim, postoje neki trikovi i savjeti stručnjaka koji će vam pomoći da održite svoj makeup postojanim tokom zime.

Prvo, važno je koristiti dobre bazne proizvode koji će pomoći da vaš makeup ostane na mjestu. Primjerice, koristite temelj koji je dugotrajniji ili pudere koji imaju mat finiš i koji će pomoći da se vaš makeup ne razmazi.

Također, koristite visoko pigmentirane proizvode za obrve i oči. Oni će se lakše držati na mjestu i dulje će trajati bez potrebe za dodatnim popravcima tijekom dana.

Nemojte zaboraviti i na važnost dobre primarne podloge za šminku. Ona će pomoći da se vaša šminka lakše nanosi i da se duže zadrži na mjestu.

Kada se radi o usnama, koristite sjaj za usne ili olovke za usne koje imaju dugotrajnost i koje će pomoći da vaš ruž za usne ostane na mjestu. Možete također koristiti transparentni ruž za usne preko vašeg ruža za usne kako bi se on lakše držao na mjestu.

Nemojte zaboraviti i na važnost dobre skrbi za kožu. Redovito njegujte kožu i koristite hidratantnu kremu kako bi se vaša koža održala hidratiziranom i zdravom tokom zime. To će pomoći vašem makeupu da izgleda bolje i da se duže zadrži na mjestu.

Ukratko, važno je koristiti dobre bazne proizvode, visoko pigmentirane proizvode za obrve i oči, dobru primarnu podlogu za šminku, sjaj za usne ili olovke za usne s dugotrajnom formula te se brinuti o dobroj njezi kože kako bi se vaš zimski makeup održao postojanim.

Izvor: igrackezadecu.net

Share this Article