Treninzi koji sagorevaju najviše kalorija

admin
2 Min Read

Postoje mnogi treninzi koji mogu pomoći u sagorevanju kalorija, ali neki od najefikasnijih su:

Trčanje: Trčanje je jedan od najpoznatijih treninzi za sagorevanje kalorija. To je zato što trčanje pomaže u povećanju srčane frekvencije i potrošnje kisika, što dovodi do veće potrošnje kalorija. Prema podacima, osoba težine 70 kg može sagoreti oko 300 kalorija za sat trčanja.

Plivanje: Plivanje je drugi treninzi koji može pomoći u sagorevanju kalorija. To je zato što plivanje pomaže u povećanju srčane frekvencije i potrošnje kisika, što dovodi do veće potrošnje kalorija. Prema podacima, osoba težine 70 kg može sagoreti oko 500 kalorija za sat plivanja.

Vožnja bicikla: Vožnja bicikla je takođe jedan od treninzi koji može pomoći u sagorevanju kalorija. To je zato što vožnja bicikla pomaže u povećanju srčane frekvencije i potrošnje kisika, što dovodi do veće potrošnje kalorija. Prema podacima, osoba težine 70 kg može sagoreti oko 400 kalorija za sat vožnje bicikla.

Skijanje: Skijanje je takođe jedan od treninzi koji može pomoći u sagorevanju kalorija. To je zato što skijanje pomaže u povećanju srčane frekvencije i potrošnje kisika, što dovodi do veće potrošnje kalorija. Prema podacima, osoba težine 70 kg može sagoreti oko 600 kalorija za sat skijanja.

Aerobik: Aerobik je treninzi koji se sastoji od dinamičnih pokreta koji se izvode uz muziku. To je jedan od najefikasnijih treninzi za sagorevanje kalorija, jer pomaže u povećanju srčane frekvencije i potrošnje kisika, što dovodi do veće potrošnje kalorija.

Izvor: igrackezadecu.net

Share this Article